Gratis offerte aanvragen

U weet al wat nodig is en wil hiervoor een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Vul je gegevens in en ontvang binnen 48 uur een passende offerte in je mailbox.

Een zonne-installatie op maat

Geen één woonsituatie is hetzelfde en daarom vraagt ieder project om een eigen aanpak. Ons zelfontwikkelde zonneopbrengst programma/tool kan rekening houden met vele variabelen. Staan er bijv. bomen rondom het perceel, geef dit dan mee in de notities. Onze rekentool kan dit bijhouden en rekening mee houden in de uiteindelijke opbrengst. Bij Enerdjé heb je daarom dus altijd een geoptimaliseerde installatie, met de hoogst mogelijke opbrengst. 

Vraag daarom nu een passende offerte aan en kom erachter wat een PV installatie voor u kan betekenen. Geheel gratis en vrijblijvend.

Voor vragen bel Djenaro afdeling sales. +31(0)85 130 6715

7 zekerheden

  • Uitsluitend levering van A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan

"Ze hebben bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Ik had er geen werk van alles werd voor mij geregeld. Had er een goed gevoel bij ,goede expertise, hele aardige jongens, en en 14 panelen en een dag geïnstalleerd, top hoor! Dus als u zonnepanelen wilt raad ik deze bedrijf ten zeerste aan"

~ Evert van Dijk

Over ons

Als regionaal bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van zonnepanelen in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wie zijn wij