Zonnepanelen in Delfzijl

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen van Enerdjé? Vele inwoners van Delfzijl hebben de stap naar duurzame energie opwekking al gemaakt. Ben jij je hierop aan het oriënteren? We geven je graag de benodigde informatie.

Naar dakscan Offerte aanvragen

Zonnepanelen laten plaatsen in Delfzijl

U wilt duurzamer gaan leven, dan zijn zonnepanelen een uitstekende keuze. Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoog rendement en een snelle terugverdientijd, helemaal in tijden zoals nu waarbij de energieprijzen hoger dan ooit zijn. Een investering in zonnepanelen doet u echter niet zomaar, maar met veel zonuren haalt u uw gemaakte kosten er binnen gemiddeld 5-7 jaar al uit. Daarna geniet u nog jaren van gratis stroom, omdat onze zonnepanelen tot wel 35 jaar meegaan.

De installatie van uw zonnepanelen is bij ons inclusief. Dat betekent dat u daar niet apart voor hoeft te betalen en ook niet achteraf wordt geconfronteerd met meerkosten. Omdat er diverse soorten dakconstructies zijn kunnen zonnepanelen op diverse manieren worden bevestigd.

Ons persoonlijke team van zonnepanelen installateurs zijn VCA gecertificeerd en kennen alle werkomstandigheden en normen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat u onbezorgd van uw zonnepanelen en groene stoom kan genieten.

Ook de aansluiting op uw meterkast gebeurt op een vakkundige manier. Natuurlijk gebeurt de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig en is ook uw uiteindelijke zonnepanelen installatie volledig veilig, zowel in werking als in constructie.  

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoge opbrengst, en lange levensduur.

Doe de dakscan

DENIM Zonnepanelen

DENIM Solar! Denim Solar is een Nederlands bedrijf, bedacht en opgericht door de Nederlandse groothandel in zonne-energie: Solarclarity. De Solarclarity Group heeft in de loop der jaren haar naam groot gemaakt door verscheidene prijzen binnen te slepen voor onder andere innovatie en ondernemerschap. Denim Solar is de kers op de taart met betrekking tot zonnepanelen. Een strak design, lange productgaranties en vermogen garanties. Omdat Denim Solar een Nederlands bedrijf is, verloopt de communicatie soepel en snel, zodat er altijd snel gehandeld kan worden. Altijd handig op de lange termijn als het aankomt op garanties.

Phono Solar

Phono Solar Zonnepanelen is in 2008 opgericht door de SUMEC Group Corporation. Sindsdien scoren de zonnepanelen van Phono Solar Jaar in jaar uit als ‘ Top Performer’ in de DNV-GL Reliability test. Het bedrijf heeft inmiddels al een ranking in de TOP Fortune Global 500. Door de goede prestaties van het bedrijf is het in 2014 erkend Tier 1 zonnepanelenfabrikant geworden. Dit is de beste erkenning voor zonnepanelenfabrikanten over de wereld. Met de Phono Solar zonnepanelen krijgt u een strak design voor een zeer goede prijs.

Top kwaliteit

Onze zonnepanelen

Phono Solar 365 Wp All Black

De zonnepanelen van Phono Solar zijn zwart, waardoor het aangezicht vanaf de straat stijlvol is.

Bereken opbrengst

198Wp/m2 | 1764 x 1040 x 35mm | 25 jaar garantie

Datasheet

Denim U Mono 405 Wp All Black

Denim zonnepaneel van topkwaliteit met half cut cells

Bereken opbrengst

203Wp/m2 | 1924 x 1038 x 35mm | 25 jaar garantie

Datasheet

Trina Solar Vertex 400wp

Monokristallijn, witte backsheet en zwart frame - 400 watt peak

Bereken opbrengst

203Wp/m2 | 1924 x 1038 x 35mm | 25 jaar garantie

Datasheet

Subsidie op zonnepanelen in Delfzijl

Groningen is de gasprovincie van Nederland. Vanwege de boringen zijn veel woningen beschadigd en flink in waarde gedaald. Bent u woonachtig in het erkende aardbevingsgebied, heeft uw woning aardbevingsschade opgelopen en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? U heeft dan recht op de subsidie Waardevermeerdering en kunt maximaal € 4.000,- ontvangen.

Daarnaast zijn er regelingen mogelijk om de BTW terug te krijgen na plaatsing. Als particulier met zonnepanelen wordt u gezien als een kleine energiecentrale. Hierdoor kan u 21% van de investering op zonnepanelen in Delfzijl terugkrijgen. De lokale en gemeentelijke subsidies op zonnepanelen variëren vaak.

Onze aanrader: DENIM U Mono 405 Wp

Voordelen:

  • Bespaar tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
  • Zonnepanelen die wel 35 jaar meegaan
  • Waarde- en energielabel van uw woning omhoog
  • Wek duurzame energie op

Laat uw zonnepanelen professioneel installeren

We kunnen het niet genoeg benadrukken dat een professionele installatie van zonnepanelen een noodzaak is. Wanneer het systeem namelijk incorrect geïnstalleerd wordt, kan de stroomopbrengst flink tegenvallen. Ook worden installaties vaak verkeerd afgesteld of wordt er gebruik gemaakt van een verkeerde configuratie. Daarnaast is het ook nog van toepassing op de verzekering en garantie, mocht er iets mis gaan dan kan dit veel problemen geven. 

Bij Enerdjé werken we uitsluitend met intern opgeleide zonnepanelen installateurs. Alle installateurs zijn bij ons in dienst en we huren geen installateurs in bij derden. De redenatie hierachter is dat wij snel willen kunnen schakelen voor de aanleg, maar ook voor onderhoud of reparatie.

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Elektro & installatie techniek

Laadpalen

Inductiekookgroepen

Onderhoud

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Wie zijn wij