Zonnepanelen installateur Assen

Uw woning verduurzamen met zonnepanelen van Enerdjé? Vele eigenaren in Assen hebben de stap naar duurzame energie opwekking al gemaakt. Ben jij je hierop aan het oriënteren? We geven je graag de benodigde informatie.

Naar dakscan Offerte aanvragen

Zonnepanelen laten plaatsen in Assen

Als u een grote investering doet wilt u daar natuurlijk wel zo lang mogelijk van genieten. Daarom zorgen wij er voor dat uw zonnepanelen op een nauwkeurige en professionele manier worden gemonteerd.

De installatie van uw zonnepanelen is bij ons inclusief. Dat betekent dat u daar niet apart voor hoeft te betalen en ook niet achteraf wordt geconfronteerd met meerkosten. Omdat er diverse soorten dakconstructies zijn kunnen zonnepanelen op diverse manieren worden bevestigd.

Ons persoonlijke team van zonnepanelen installateurs zijn VCA gecertificeerd en kennen alle werkomstandigheden en normen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat u onbezorgd van uw zonnepanelen en groene stoom kan genieten.

Ook de aansluiting op uw meterkast gebeurt op een vakkundige manier. Natuurlijk gebeurt de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig en is ook uw uiteindelijke zonnepanelen installatie volledig veilig, zowel in werking als in constructie.  

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoge opbrengst, en lange levensduur.

Doe de dakscan

Zonnepanelen plaatsen in Assen door Enerdjé: Duurzame energie voor uw woning

Bent u op zoek naar een manier om uw energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet? Overweeg dan om zonnepanelen te laten plaatsen op uw woning in Assen door Enerdjé. Wij bieden complete oplossingen op maat die aansluiten bij uw energiebehoefte en woning. Hieronder leest u meer over de voordelen van zonnepanelen plaatsen door Enerdjé in Assen.

Bespaar op uw energierekening en verhoog de waarde van uw woning

Zonnepanelen plaatsen op uw woning in Assen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en bespaart u op uw energierekening. Bovendien verhoogt u met zonnepanelen ook de waarde van uw woning. Enerdjé biedt complete oplossingen voor het plaatsen van zonnepanelen, inclusief installatie en garantie. Zo kunt u zorgeloos genieten van duurzame energie in uw woning in Assen.

Kies voor duurzame energie en verminder uw CO2-uitstoot

Door te kiezen voor zonnepanelen van Enerdjé in Assen, kiest u voor duurzame energie en draagt u bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Met zonnepanelen kunt u namelijk zelf energie opwekken zonder dat u daarbij schadelijke stoffen uitstoot. Door de plaatsing van zonnepanelen vermindert u uw CO2-uitstoot aanzienlijk en draagt u bij aan een beter milieu.

Professionele installatie en onderhoud voor uw zonnepanelen

Enerdjé biedt niet alleen complete oplossingen voor het plaatsen van zonnepanelen, maar ook professionele installatie en onderhoud. Ons team van ervaren installateurs zorgt voor een nauwkeurige installatie van uw zonnepanelen op uw woning in Assen. Ook verzorgen wij het onderhoud van uw zonnepanelen zodat deze altijd optimaal presteren. Zo kunt u zonder zorgen genieten van duurzame energie en besparen op uw energierekening.

Installatie pakketten

Samengestelde pakketten met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormer.
Alle installaties zijn inclusief montage en garantie.
-11%
Nieuw
 4.000,00

Bespaar op uw energierekening met deze complete zonnepanelen set van Enerdjé. De set bevat 8x Longhi 405WP all black zonnepanelen en 1x Growatt MIN3000TL-XH omvormer. De installatie is inbegrepen en u krijgt maar liefst 25 jaar garantie op uw investering.

Dé specialist voor zonnepanelen in Noord Nederland

Enerdjé is een gediplomeerd en erkend zonnepanelen installateur en leverancier. Onze vakbekwame monteurs zijn intern opgeleid, houden vakinformatie bij en werken veilig en conform de wettelijke voorschriften.

Enerdjé uit Appingedam wordt erkend door openbare kwaliteitsregisters zoals: InstallQ, QBIS en Sterkin.

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Onze aanrader: LONGI 405WP | Mono Full Black

Onze Kwaliteitsgaranties:

  • Uitsluitend levering A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Elektro & installatie techniek

Laadpalen

Inductiekookgroepen

Onderhoud

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Wie zijn wij