All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Omvormers

Naar dakscan

Het plaatsen van de omvormer.
Bij ons professioneel en deskundig geïnstalleerd en afgesteld.

Als de zon op uw zonnepanelen schijnt wordt er automatisch elektriciteit opgewekt. Deze elektriciteit heeft echter de vorm van gelijkstroom en kan daardoor niet direct in uw huishouden worden gebruikt. Daarvoor heeft u een omvormer nodig die er voor zorgt dat de elektriciteit van uw zonnepanelen wordt omgezet in wisselstroom van 230 Volt.

Daarmee kunt u al uw apparaten in huis probleemloos bedienen. Het laten installeren van een omvormer is altijd noodzakelijk bij het installeren van uw zonnepanelen. Een omvormer mag niet te zwaar zijn voor de elektriciteit die omgevormd dient te worden, maar zeker ook niet te licht.

Het is daarom van belang te kiezen voor de juiste omvormer die past bij de zonnepanelen die worden geïnstalleerd en bij hun ligging op uw dak. Uiteraard adviseren wij u op een deskundige manier en wordt er een omvormer geïnstalleerd die past bij uw zonnepanelen installatie.

Installatie pakketten

Samengestelde pakketten met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormer.
Alle installaties zijn inclusief montage en garantie.
-11%
Nieuw
 4.000,00

Bespaar op uw energierekening met deze complete zonnepanelen set van Enerdjé. De set bevat 8x Longhi 405WP all black zonnepanelen en 1x Growatt MIN3000TL-XH omvormer. De installatie is inbegrepen en u krijgt maar liefst 25 jaar garantie op uw investering.

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Elektro & installatie techniek

Laadpalen

Inductiekookgroepen

Onderhoud

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Wie zijn wij

Dé specialist voor zonnepanelen Groningen en Drenthe

Enerdjé is een gediplomeerd en erkend zonnepanelen installateur en leverancier. Onze vakbekwame monteurs zijn intern opgeleid, houden vakinformatie bij en werken veilig en conform de wettelijke voorschriften.

Enerdjé uit Appingedam wordt erkend door openbare kwaliteitsregisters zoals: InstallQ, QBIS en Sterkin.

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Onze aanrader: Trinasolar

Onze Kwaliteitsgaranties:

  • Uitsluitend levering A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan