All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Zonnepanelen

Naar dakscan Offerte aanvragen

Installatie zonnepanelen: professioneel en deskundig

Als u een grote investering doet wilt u daar natuurlijk wel zo lang mogelijk van genieten. Daarom zorgen wij er voor dat uw zonnepanelen op een nauwkeurige en professionele manier worden gemonteerd.

De installatie van uw zonnepanelen is bij ons inclusief. Dat betekent dat u daar niet apart voor hoeft te betalen en ook niet achteraf wordt geconfronteerd met meerkosten. Omdat er diverse soorten dakconstructies zijn kunnen zonnepanelen op diverse manieren worden bevestigd.

Ons persoonlijke team van zonnepanelen installateurs zijn VCA gecertificeerd en kennen alle werkomstandigheden en normen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat u onbezorgd van uw zonnepanelen en groene stoom kan genieten.

Ook de aansluiting op uw meterkast gebeurt op een vakkundige manier. Natuurlijk gebeurt de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig en is ook uw uiteindelijke zonnepanelen installatie volledig veilig, zowel in werking als in constructie.  

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen van tegenwoordig hebben een zeer hoge opbrengst, en lange levensduur.

Doe de dakscan

DENIM Zonnepanelen

DENIM Solar! Denim Solar is een Nederlands bedrijf, bedacht en opgericht door de Nederlandse groothandel in zonne-energie: Solarclarity. De Solarclarity Group heeft in de loop der jaren haar naam groot gemaakt door verscheidene prijzen binnen te slepen voor onder andere innovatie en ondernemerschap. Denim Solar is de kers op de taart met betrekking tot zonnepanelen. Een strak design, lange productgaranties en vermogen garanties. Omdat Denim Solar een Nederlands bedrijf is, verloopt de communicatie soepel en snel, zodat er altijd snel gehandeld kan worden. Altijd handig op de lange termijn als het aankomt op garanties.

Phono Solar

Phono Solar Zonnepanelen is in 2008 opgericht door de SUMEC Group Corporation. Sindsdien scoren de zonnepanelen van Phono Solar Jaar in jaar uit als ‘ Top Performer’ in de DNV-GL Reliability test. Het bedrijf heeft inmiddels al een ranking in de TOP Fortune Global 500. Door de goede prestaties van het bedrijf is het in 2014 erkend Tier 1 zonnepanelenfabrikant geworden. Dit is de beste erkenning voor zonnepanelenfabrikanten over de wereld. Met de Phono Solar zonnepanelen krijgt u een strak design voor een zeer goede prijs.

Top kwaliteit

Onze zonnepanelen

Phono Solar 365 Wp All Black

De zonnepanelen van Phono Solar zijn zwart, waardoor het aangezicht vanaf de straat stijlvol is.

Bereken opbrengst

198Wp/m2 | 1764 x 1040 x 35mm | 25 jaar garantie

Datasheet

Denim U Mono 405 Wp All Black

Denim zonnepaneel van topkwaliteit met half cut cells

Bereken opbrengst

203Wp/m2 | 1924 x 1038 x 35mm | 25 jaar garantie

Datasheet

Trina Solar Vertex 400wp

Monokristallijn, witte backsheet en zwart frame – 400 watt peak

Bereken opbrengst

203Wp/m2 | 1924 x 1038 x 35mm | 25 jaar garantie

Datasheet

Dé specialist voor zonnepanelen Groningen en Drenthe

Enerdjé is een gediplomeerd en erkend zonnepanelen installateur en leverancier. Onze vakbekwame monteurs zijn intern opgeleid, houden vakinformatie bij en werken veilig en conform de wettelijke voorschriften.

Enerdjé uit Appingedam wordt erkend door openbare kwaliteitsregisters zoals: InstallQ, QBIS en Sterkin.

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Onze aanrader: DENIM U Mono 405 Wp

Onze Kwaliteitsgaranties:

  • Uitsluitend levering A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan

Bij ons kunt u terecht voor...

Zonnepanelen

Elektro & installatie techniek

Laadpalen

Inductiekookgroepen

Onderhoud

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Wie zijn wij