Service

Bij de kwaliteit die Enerdjé levert hoort ook een degelijke dienst na verkoop. Bij Enerdjé staat nazorg hoog in het vaandel. We helpen u om antwoord te vinden op al uw vragen en helpen bij het oplossen van storingen.

Het onderhoudscontract zonnepanelen en installaties

Het bieden van een excellente service is een van de speerpunten van Enerdjé. Niet alleen bij onze producten en installatie maar ook voor onze service streven wij naar de “Enerdjé kwaliteit”.
Daarom biedt Enerdjé nu ook een onderhoudscontract zonnepanelen aan voor grote PV systemen voor het optimale onderhoud van uw zonnepanelen.

APK voor zonnepanelen

Enerdjé heeft service hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij de APK voor zonnepanelen in het leven hebben geroepen. Vooral bij oudere systemen, die destijds nog niet de optie hadden om online te worden gemonitord, is het wenselijk om het systeem een keer helemaal door één van onze experts na te laten lopen om te controleren of alles naar behoren werkt en de beoogde opbrengst wordt behaald. Bij een APK voor zonnepanelen zal onder andere een volledige inspectie van het PV systeem worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NEN1010/ NEN-IEC 62446. Dit wordt gedaan met behulp van een warmtebeeld camera om eventuele hotspots te kunnen localiseren. Mogelijke kleine reparaties worden ter plekke uitgevoerd. Heeft u interesse in een APK? Laat het ons weten: U kunt mailen naar service@enerdje.nl voor meer informatie.

Onze kwaliteitsgaranties

  • Uitsluitend levering van A-merken
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Professionele en snelle service
  • Gecertificeerde en erkende installateurs
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreid garantieplan

Onze services

BTW teruggave

De teruggave wordt geheel voor u verzorgd. Wij zorgen voor de contacten met de Belastingdienst, houden de termijnen in de gaten, vragen de BTW terug en verzorgen de vrijstelling na de teruggave zodat u niet meer wordt ‘lastig gevallen’ door de Belastingdienst. De fiscus stort intussen, binnen 3-5 maanden na het verzoek, de BTW terug op uw bankrekening.

Advies op maat

Welke set-up zonne installatie is het meest geschikt voor uw situatie, we kunnen dit uiteraard op locatie met u bespreken. Ook maken we dan direct een dakscan inclusief lichtomgeving.

Garantie

Standaard krijgt u 1 jaar garantie bij een PV installatie van Enerdjé. Op de zonnepanelen gelden variërende tarieven van 15 tot 25 jaar.

Klantenservice

Bel ons gerust als u een afspraak wil maken, vragen heeft over een offerte, of vragen over de werking van uw systeem.

Wij zorgen voor een optimaal rendement met onze All-in service voor Zonnepanelen in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel.

Over ons

Wij zijn een regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drenthe, Groningen en Friesland. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.

Wie zijn wij